Van értelme a színváltós rúzsoknak?! I Essence & The Body Shop

Emlékszem, hogy még Anyu mesélt nekem azokról az ajakápolókról, amiknek teljesen más színe lesz az ajkakon, mint a tubusban.


fullsizerender_12_2.jpg

Pár éve nagyon felkapott volt a Barry M rikító zöld rúzsa, ami az előbb említett kategóriába tartozik. Az a darab valahogy soha nem izgatta a fantáziámat.

Nem kell aggódni, azért találtam két olyat, ami már első ránézésre is igencsak szimpatikus volt.

Már elég régóta használom ezt a két terméket, szóval igazán kiforrt véleményem van róluk.

Színben viszonylag hasonlóak, hiszen mind a kettő rózsaszínes-lilás árnyalat. Az egyik viszont matt, a másikat pedig fényesnek mondanám.

A ajkaimról készült közeli felvételek élességéért előre is elnézést kérek, csak utólag jöttem rá, hogy nem a legjobb ötlet egy nagyobb képből kivágni...

Nem húzom tovább az idegeiteket, jöjjön a két értékelés! :)

Essence Kiss the frog ajakrúzs - kb. 750 Forint

 img_8471.JPG

Egy tipikus Mülleres bevásárlásnak indult, aztán egyszercsak megláttam ezt a borzasztóan cuki békás ajakápolót. Azonnal fel is kaptam, hogy ez csak egy sima hidratáló vagy pedig tud valami extrát is. Tud bizony...

Kezdjük azzal, hogy amikor lehúzzuk a kupakot, akkor egy sötétzöld dologgal találjuk szembe magunkat. 

fullsizerender_14_2.jpg 

Ebből szerencsére volt teszter, úgyhogy gyorsan húztam is egy swatchot a kezemre. Itt eldőlt, hogy csak a kassza szalagnál fogom legközelebb elengedni.

Meglepően élénk sötét pink színről beszélünk, ami nagyon sokáig megmarad a bőrön is. Még azután is, hogy többször kezetmostam, csak a kétfázisú lemosó tünteti el igazán.

fullsizerender_10_4.jpg

Tehát ebből az következik, hogy ha felkenjünk reggel, akkor egésznap élettelteli színe lesz az ajkainknak. Este pedig mindenképpen érdemes nekiesni az előbb említett olajos sminklemosóval.

Nagyon szeretem, mert mindössze csak akkor kell figyelni rá, amikor felkenjük. A nap többi részében nem kell nézegetnem, hogy elkenődött-e vagy foltos lett-e.

Ráadásul egyáltalán nem szárítja az ajkakat, még azt sem igazán érzem, hogy bármi is lenne rajtuk.

További két árnyalat is van belőle a polcokon: unikornisos és hableányos. Mind a három a pinkes színvilágba tartozik, csak az intenzitásukban van különbség.

kiss_the_jpg_750x750_q85ss0_progressive.jpg

The Body Shop Lip & Cheek Velvet stick - kb. 4500 Forint

fullsizerender_9_4.jpg 

Ő a mai bejegyzés matt résztvevője és az egyik legfurcsább ajaktermékem a gyűjteményemben.

Hogy miért?

Hát ezért: 
img_8477_1.JPG

Igen, ez egy fekete termék...

Amikor megvettem, akkor is pont ez fogott meg benne és az illata. A csomagoláson egy pitypang van, valószínűleg ezért van nagyon kellemes, virágos aromája. 

Az Essence termékkel ellentétben ennél még a hidratáló hatását is kiemelném. Elképesztően jó, de tényleg. Sokszor volt olyan, hogy nem találtam a Carmexet a táskámban és felkentem ezt. Egy pillanat alatt megszűnt a szárazság érzete. Ez a marula olajnak, a shea vajnak és a méhviasznak köszönhető. Attól függetlenül, hogy rengeteg zsíros összetevő van benne, mégsem mászkál az ajkakon. Brutális...

Az ajkakon egy nagyon szép lila szín köszön vissza. Ami egyáltalán nem kelt harsány hatást, mivel egy piszkosabb árnyalatról van szó. Kicsit ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor a hideg miatt lilás színűek lesznek az ajkaink.

fullsizerender_13_2.jpg

Egy nagy probléma viszont van vele. Pár óra múlva egyszerűen csak köddé válik. Tényleg nyom nélkül eltűnik. Ami számomra érthetetlen, hiszen a bőrömön a swatchok után ugyanúgy kell lemosni, mint a békásat. 

Úgy láttam a The Body Shop oldalán, hogy már nem árulják ezeket a szájra való termékeket, de hátha egyszer még visszahozzák őket. Szerencsére az enyém még jóó sokáig elég lesz.

Itt pedig a swatchokat láthatjátok a kezemen:

1. Essence 2. The Body Shop

fullsizerender_11_4.jpg

Nektek van valamilyen színváltós ajakápolótok, és ha igen, hogy teljesít? :)

 

Köszönöm szépen, hogy velem tartottatok,

 

XoXo,

KISS from SzanciKISS