Megy a variálás: Mi lesz veled dm kártya?!

Mindenki nézzen csak bele gyorsan a pénztárcájába, és nézze meg, hogy melyik a top 3 legtöbbet használt törzsvásárlói kártyája. 

fullsizerender_34.jpg

Szinte biztos vagyok benne, hogy a dm kártya is köztük lesz.

Egyszerűen annyira jól ki lehetett használni a kuponokat, a szezonálisan kiváltható tárgyakat, hogy alig volt olyan magyar család, aki nem élt ezekkel a kedvezményekkel.

Mostanáig...

Alig 2-3 hete bombaként robbant a hír a legtöbb csajos fórumon, hogy a dm kártya általános szerződési feltételei megváltoztak, valamint, hogy az áprilisban csak 28.-áig lehet beváltani a kuponokat. Utóbbi azért furcsa, mert mindig a hónap utolsó napjáig lehetett kihasználni az akciókat.

Ebből a két érdekes változásból arra jöttünk rá többen is, hogy egy olyan rendszerre fog váltani a drogéria, ami a SuperShop kártyára hasonlít.

Tehát ez mit is jelent pontosan?

A vásárlásunk után kapott pontok, amiket ugyanúgy 300 forintonként fogunk kapni, egy idő után "készpénzzé" változnak.

Beillesztem ide a honlapjukon található ábrát, így a legérhetőbb:

kepernyofoto_2018-05-01_19_16_09.png

Amint elérünk 200 pontot, máris beválthatjuk 600 forint kedvezményre. A legnagyobb összeg, amit ki tudunk csikarni a kártából az 3000 forint, ha jól értem.

Csalódott vagyok-e? Igen, egy kicsit.

Hiszen rengeteg 50%-os és 25%-os kupon közül lehetett válogatni. A  10%-os végösszegi kuponról pedig már ne is beszéljünk...

Ahogy olvasgattam a fórumokat, nem én vagyok az egyedüli, aki imádta egy-egy drogériás vásárlás után átnyálazni (nyilván nem nyalogattam!!!) a blokkot, hogy "Milyen ügyes vagyok, hát rengeteget spóroltam!". 

Főleg egy kuponnap után mekkora öröm volt átnézni őket...

Ne is emlegessük, menjünk tovább.

Április közepén már a dm is elkezdte beharangozni, hogy nagy változások lesznek a pontgyűjtőkártyával kapcsolatban.

Mindenképpen át kell regisztrálni a kártyánkat május 2.-áig a másik rendszerbe, különben az addig megszerzett pontjaink teljesen elvesznek. Így legalább megmenekülnek.

Ez azt jelenti, hogy az új regisztráció mellé új kártya is jár.

A fentebb emlegetett fórumokon sokan annyira fel voltak háborodva a változás miatt, hogy minden pontjukat az utolsó morzsáig elhasználták, és nem voltak hajlandóak tovább foglalkozni a dologgal.

A dm viszont érezte, hogy először nem fognak tolongani az új kártyákért, ezért gyorsan kiküldte őket postán. 

Nagyon meglepett a dolog, hiszen egy egész vastag borítékot kaptam, sőt, még társkártyát is küldtek mellé:
img_6244.JPG

Zseniális húzásnak tartom, mivel így sokkal nagyobb esély van arra, hogy a hétvégén átregisztrál a vásárló. Főleg úgy, hogy a kritikus dátum a négy napos ünnep köré esett.

Na jóóó, az sem utolsó, hogy nagyon szép a kártya...

Na de a nagy kérdés: Én mit csináltam a pontjaimmal?

Számomra egyértelmű volt, hogy továbbra is a drogéria törzsvásárlója szeretnék lenni, tehát regisztráltam az új rendszerbe.

Nagyon bizakodó vagyok, hiszen jó pár nehéz változást kibírt már ez a kártya. A legutóbbit, az applikációs kuponok bevezetését sem fogadta hatalmas ováció. 

Aztán nézzenek oda, most már rögtön hiányzik... Tipikus, hogy soha nem jó semmi az embereknek.

Például csütörtöktől ezzel az akcióval kedveskedik nekünk a dm:

az-active-beauty-torzsvasarloi-programrol.jpg

Egész májusban 3x annyi pontot fognak a kártyánkra írni, mint amennyit költöttünk. Elég jó húzás, mivel a Joy-napok pont a hónap közepén lesz.

A shopping napokat még az a vásárló sem fogja kihagyni, aki iszonyat mérges most a drogériára. Ha pedig van egy kis esze a spóroláshoz (VAN), akkor kiváltja az új kártyát is.

Simán el tudom képzelni, hogy ezzel sokkal jobban fogunk járni, mivel nézzétek csak, mennyi kupont küldtek nekem 2 hét alatt:

fullsizerender_2_11.jpg

Elképesztő... 

Még az is lehet, hogy ezzel az újítással kapunk rengeteg kupont úgymond INGYEN, hiszen nem kell beváltanunk rá a pontjainkat.

Kiváncsi leszek!

Egy szóval, hajrá dm, várom, hogy lenyűgözz! :)

 

Nektek mi a véleményetek a változásokról?

 

Köszönöm szépen, hogy velem tartottatok!

 

XoXo,

 

KISS from SzanciKISS