Amikor már megőrülök, a "leszarom" emberektől...

img_3844_1.JPG

Manókáim, a fenti képből már kiderült, hogy ez a bejegyzés a teszterekről fog szólni...

Nálam kevesebb bolondabb sminkmániás társam van, mert amikor beszabadulok egy drogériába, parfümériába, az egész alkarom, kézfejem tele van swatchokkal. Ezeket a teszterek által tudom megtenni.

Ez eddig rendbe is van, főleg ha nem a párom jelenlétében csinálom ezt, mert szegény bekékül az egész jelenségtől.. :D

DE!

Amikor ott van a teszter az állványon, látható helyen, hatalmas TESZTER matricával a csomagoláson. Kérdem én, akkor mi a jó büdös fenéért kell kinyitni(!!!!!) a becsomagolt, vonalkóddal rendelkező terméket, és BELENYÚLNI?! MIÉRT?

Nem tud olvasni az a valaki? Annyira fel tud idegesíteni, amikor azt látom, hogy úgy nyitogatják a matricával lezárt rúzsokat, és kenik fel a szájukra, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne... 

A probléma főleg abban rejlik, hogy ezeket nem kell kifizetnie az adott illetőnek, hanem egyszerűen csak belenyúl, vagy használja, és szépen elhagyja a tett helyszínét. Bezzeg ha ki kéne fizetnie, hozzá se nyúlna..

Undorító, hogy ennyire le van szarva a másik ember, aki mondjuk annyira örül annak a sminkterméknek, amit éppen megvett, hogy elfelejtette megnézni a boltban, hogy bontatlan-e. És ilyenkor az a legnagyobb csalódás, amikor ott van valakinek az ujjlenyomata... 

Mindenkit nagyon szépen megkérek, hogy tényleg használjuk a tesztereket. Semmiből sem tart, mivel majdnem minden drogériában van az összes terméknek tesztere. Ha meg nincsen, akkor nem kell nyitogatni. Majd legközelebb talán már lesz. De ne nyúlkáljunk már bele abba, amiért más ki fogja fizetni azt az X összeget, amennyibe kerül. Ennyire igazán odafigyelhetnénk a többi emberre is.

Kicsit indulatosra sikerült ez a bejegyzés, de már régóta érlelődött bennem..

 

Köszönöm, hogy velem tartottatok,

XoXo,

KISS from SzanciKISS