Megéri?! KYLIE Burgundy paletta

Drága Manókáim! :))

Ismét hoztam Nektek egy KYLIE Cosmetics terméket, drága Klaudiámtól! :)

Ha kiváncsiak vagytok a véleményemre, akkor görgessetek lefelé! :)

A csomagolás egy az egybe olyan, mint amit a weboldalról rendelhetünk. Találunk a dobozban egy 3 dimenziós kártyát, aminek a hátoldalán egy kis üzenet található Kylietól.

Ezt a képet még akkor készítettem, amikor megjött a csomagom, a többit pedig a bejegyzés megírása előtt.

fullsizerender.jpg

Innentől kezdve már szebbek a fények, mindenki nyugodjon meg! :))

img_2583.JPG

Kifejezetten jó érzés már csak megfogni is ezt a palettát. Sajnos nincsen benne tükör, ami szerintem elég fontos egy palettánál, de el lehet nézni neki. Inkább legyen nagyon pigmentált, minthogy tükör legyen benne.

img_2584.JPG

Az összes színt ki lehet használni, nincsenek benne olyan színek, ami nem illik egyik, vagy másik árnyalathoz. Minden illik mindenhez. Van olyan, hogy nem bírok magammal, és majdnem az egész palettát bevetem, és úgy alkotom meg a sminkemet. Ezek a paletták az igaziak, amiknek a használata közben is folyamatosan csak inspirálódsz. Csak ebből egy kicsit, meg abból is, és olyan végeredményeket képes produkálni ez a paletta, hogy valami hihetetlen. 

img_2585.JPG

Ahogy a lenti képen is látszik, hiper-szuper pigmentált. Mindegyik árnyalatba csak egyszer nyúltam bele. Nem porol, nem darabos, ráadásul rémesen egyszerű velük dolgozni is. 

Nagyon jellemző Kyliera a narancssárga szeretete, ezért ebben a palettában is helyet kapott a sok arany, barna és burgundy mellett. 

Tökéletes lehet egy egyszerű natúr sminkhez is, de egy party sminkhez is bártran tudom ajánlani ezt a palettát.

img_2586.JPG

Ha egy kicsit is gondolkoztok azon, hogy megvegyétek az egyik Kylie palettát, akkor ha tehetitek, lepjétek meg magatokat, mert nem fogjátok megbánni!

Esetleg ha csak az áll közétek, hogy féltek a vámtól, vagy attól, hogy útközben eltörik, akkor szívből ajánlom Nektek ismét Klaudiát! :) Instagrammon Klaudia Rendelés néven találhatjátok meg! :)

img_2591_1.JPG

Ennyi lettem volna mára! :))

Köszönöm Manókáim, hogy velem tartottatok! 

XoXo,

KISS from SzanciKISS