L'oreal Pure Clay maszk, avagy hogyan legyen belőlünk Shrek otthon!

Drága Manókáim! :)))

Egy általam már nagyon várt termékről fogom leírni Nektek az első benyomásaimat, a L'oreal Pure Clay Detox Maszkról, amiről ódákat zengenek a külföldi bloggerek!

Kezdjük azzal, hogy ár-érték arányban, mi a helyzet ezzel a kis termékkel. Egy arckrémes tégelyben (50 ml) kapjuk meg a maszkunkat, amiből ugye három fajta van. Ez a faszenes, van még rajta kívül vörös algás és eukaliptuszos. A csomagolásra az van feltüntetve, hogy 10 alkalomra elég, ami 3000 forintért, teljesen megéri. Főleg úgy, hogy a Garnier új fátyol maszkjai 6-700 forintért vannak per darab. 

Azt ajánlja, hogy egy héten többször kenjük fel a maszkot, minimum kétszer. Így körülbelül egyenlített a Garnierrel, mert az elvileg egy hétre elegendő tápanyagot juttat a bőrünkbe egy fátyol maszkkal.

Na de fókuszáljunk az újdonságra! :)))

A csomagolását imádom szép és letisztult, minden információt a dobozra írtak, így nem csúnyítja el a tégelyt.

Annyi dolgunk van. hogy veszünk hozzá egy olyan szilikonos lapos ecsetet, amit könnyen tudunk tisztítani. 

Ez a faszénnel dúsított arcmaszk méregteleníti az arcunkat és ezen kívül még ragyogóvá is teszi azt.

img_2549.JPG

Az állaga elég sűrű, de pont annyira, hogy nagyon egyszerűen fel tudjuk kenni az arcunkra. Ahogy én észrevettem, nem kell vastagon kenni, éppen csak annyira, hogy erőteljesen szürkés-feketés legyen az arcunk.

img_2550.JPG

Elég gyorsan megszárad, és halványkékes színe lesz, valamint ami nagyon érdekes, hogy a mitesszereknél sötétkék színű marad, tehát például az én orrom úgy nézett ki, mint egy fürjtojás, csak éppen kék színben. :D

img_2551.JPG

Az illatáról pedig ne is beszéljünk, hihetetlenül kellemes illata van. Simán kinézem magamból, hogy amennyit szagolgatom, legközelebb már csak belemártom az orromat, ahelyett, hogy ecsettel felkenjem rá. :)))))

Nagyon remélem, hogy kuponnapokon majd lecsaphatok a másik két testvérére is. 

Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy próbáljátok ki legalább az egyik fajtát, amelyik összetevői jobban tetszik Nektek! :)))

Köszönöm, hogy velem tartottatok, Manókáim! :)))

XoXo,

KISS from SzanciKISS

 

U.i.: Majdnem rávettem a másik felemet is, hogy legalább az orrát kenjük be vele, de nem kevés hezitálás után annyiban maradtunk, hogy majd legközelebb... :D :)))))

16997824_1628019737212884_5942816935627840155_n.jpg