Vizet prédikálok?! *I.rész* Szódás arctisztítás

Drága Manókáim!

Elindítok a blogon egy olyan sorozatot, amiben magamat fogom letesztelni. Ehhez annyi előzményt tudni kell, hogy a Blikk Rúzsra fel szoktak kerülni cikkeim, főleg szépségápolás témában.Rengeteg tippet adok a legbizarrabb dolgoktól, a legalapvetőbbekig. Úgy gondoltam, hogy miért ne köthetném össze a kettőt egymással? Tehát amilyen tippeket megosztok az online felületen, azokat letesztelem Nektek a blogon! :)))))

Az első cikk, amit letesztelünk a szódavizes arctisztításról fog szólni. Ezt eddig csak egy helyen láttam, pinteresten, de olyan szokatlan volt, hogy megtetszett. Viszont semmit sem hiszünk el addig, amíg nem látjuk, nem igaz, Manókáim? :)))))

Ahhoz, hogy el tudjátok olvasni a cikket, csinálok Nektek egy hivatkozást, IDE. Csak kattintsatok rá, és már meg is nyílik! Mindent leírok benne, hogyan kell csinálni és mire jó. :)

Akkor lássuk:

Én egy sima szénsavas ásványvizet használtam, aminek körülbelül a háromnegyedét öntöttem bele egy tálba, amibe majd az arcomat fogom tenni.

img_2392_1.JPG

img_2394_1.JPG

És nézzük az arcomat, hogy milyen volt, mielőtt beletettem: (Természetesen hajmosás után vagyok, nehogy vizes legyen a hajam véletlenül. Inkább direkt megmostam, nehogy megvicceljen!)

img_2393.JPG

Nem mondom, hogy maga volt a Kánaán, amikor beletettem először az arcomat. Szörnyű volt, belementek a buborékok az orromba, nevetnem kellett, minden bajom volt, na. :D

Aztán 2 percekre visszatettem mindig az arcomat, és utána már egészen elviselhető volt, sőt már fel se tűnt, hogy "ütögetnek" a buborékok.

Csináltam egy rendkívül előnyös képet, miután kiemeltem a fejemet a tálból, és még csöpög rólam a víz. Mert én hatalmas kételkedő vagyok. Nem biztos, hogy csakúgy elhinném valakinek, aki lefényképez egy tál vizet, mert előtte-utána az arcát, hogy ő beletette. Úgy hogy tessék, lássék bizonyíték:

img_2395.JPG

A benyomásom annyi, hogy rohadtul nem hétköznapi arctisztítási módszer, de pont ezért izgalmas. Én sokkal puhábbnak éreztem az arcomat utána, és sokkal kevésbé látszódtak utána a pórusaim. Szerintem kicsit összehúzta őket és azért, de lehet, hogy csak beképzeltem. :D

Egy szó mint száz, nekem tetszett az eredmény, amit a merülés után tapasztaltam!

img_2399.JPG

Kérlek írjátok meg kommentben, hogy szeretnétek-e még ebből a sorozatból több részt, és akkor megpróbálok heti két ilyen bejegyzést írni Nektek! :)

 

Köszönöm, hogy velem tartottatok!

XoXo,

KISS from SzanciKISS